Alaphilippe po trčenju z zlomom na operacijo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Francoz se je huje poškodoval na svoji zadnji dirki sezone.
Oglej si celoten članek

Kolesarski svetovni prvak Julian Alaphilippe, ki je danes na dirki po Flandriji ob trku z motoristom grdo padel, ima zlomljeno desno zapestje, so po dirki sporočili iz njegove ekipe Deceuninck Quick-step.

Video Hud padec svetovnega prvaka, trčil je v motor

Osemindvajsetletnega Francoza, ki se je poškodoval na svoji zadnji dirki sezone, zato v ponedeljek čaka operativni poseg. Dodali so, da bodo Alaphilippa operirali v bolnišnici v Herentalsu.

"Julian Alaphilippe je trčil z motorjem in moral predčasno odstopiti z dirke. Svetovnega prvaka so prepeljali v bolnišnico Ronse, kjer je rentgenski pregled pokazal zlom zapestnega sklepa desne roke," so zapisali pri njegovi ekipi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 09:03 19. Oktober 2020.

    Čisto sam je bil kriv ! Ne gleda nič pred sebe....motorist je vozil ob robu ceste !

  • 18:57 18. Oktober 2020.

    Le zakaj hudiča mora toliko motoristov delati gužvo in ogrožati kolesarje, ki najbrž morajo razmišljati med dirko o čem drugem …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.