Alavés mrežo ohranil nedotaknjeno

Foto: EPA
Foto: EPA
Na prvi polfinalni tekmi španskega kraljevega pokala je Celta Vigo doma remizirala proti Alavésu (0:0).
Oglej si celoten članek

Na domači zelenici je bila Celta večino srečanja boljši tekmec, prevladovala je predvsem v drugem polčasu. Kljub temu si proti Alavésu ni uspela priigrati prednosti, a ji bo za napredovanje v finale na povratni tekmi prihodnji teden zadostoval že remi z doseženim zadetkom.

Celta, ki je v četrtfinalu izločila madridski Real, je bila v drugem polčasu nekajkrat zelo blizu golu. Najbolj nevaren je bil Iago Aspas, ki je zadel celo okvir vrat, njegovemu zgledu je nekaj minut pred koncem sledil tudi Pablo Hernández, toda mreža Baskov se ni zatresla.

Copa del Rey, polfinale (prvi tekmi):

Celta Vigo - Alavés 0:0 (0:0)

Atlético Madrid - Barcelona 1:2 (0:2)
Griezmann 59.; Suárez 7., Messi 33.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.