Albancem milijon za zmago nad Srbijo

Foto: EPA
Foto: EPA
Kosovski poslovnež Besnik Benz je nogometašem Albanije obljubil milijon evrov vredno premijo, če bodo jutri v Beogradu premagali Srbijo.
Oglej si celoten članek

V kvalifikacijah za evropsko prvenstvo se bosta v Beogradu pomerili Srbija in Albanija, tekme pa si zaradi varnosti gostujoči navijači ne bodo smeli ogledati. Grozi jim zapor, če bi vseeno poskušali priti na dvoboj.

"Odločitev države, ki je v preteklosti izvedla velik genocid nad našim narodom, da nam prepreči ogled športnega dogodka ter nas omejuje pri navijanju, me je globoko pretresla. Zaradi tega obljubljam, da bom v primeru zmage vplačal milijon evrov, hkrati pa pozivam tudi ostale poslovneže in navijače, da me podprejo," je pred gostovanjem Albanije na stadionu Partizana dejal kosovski poslovnež Besnik Benz za Gazeta Shqip.

V skupini I pred tokratnim dvobojem sicer vodi Albanija, ki je na dveh tekmah zbrala štiri točke, prav toliko pa jih ima na svojem računu tudi Danska. Srbija je odigrala le gostujoči dvoboj proti Armeniji in remizirala (1:1), za obema reprezentancama, ki sta osvojili eno točko pa je na zadnjem mestu brez točk še Portugalska.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 21:28 13. Oktober 2014.

    gnoj gnoje podpira, medtem k usi gnoji kradejo zemljo

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.