Albanci v strahu pred BBB

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Albanski mediji pred tekmo zadnjega predkola lige prvakov trdijo, da so jih iz Dinama in Uefe opozorili, da bo skupina zagrebških navijačev naredila vse, da prekine tekmo.
Oglej si celoten članek

"Imamo informacije, da ta skupina, ki ne prihaja samo iz Hrvaške, ampak ji bodo pomagali še pobrateni grški in bosanski navijači, organizira prihod na Elbasan Arenu. Naredili bodo vse, da preprečijo normalen potek tekme, a ne samo to," je dejal direktor albanskega prvaka Mario Nikolli, ki je pozval domače navijače naj ne odgovarjajo na provokacije in povzročajo nemire. Od policije pa je zahteval vso potrebno pomoč za normalno izvedbo dvoboja.

Kapaciteta Elbasan Arene sicer znaša 12 tisoč gledalcev, pričakujejo pa tudi 500 privržencev zagrebškega kluba. Prav toliko naj bi bilo na tekmi albanskih policistov, ki jim bo pomagalo nekaj hrvaških kolegov, prisotnih pa bo tudi 25o varnostnikov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.