Albanski hekerji napadli Djokovića

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Hekerji so napadli spletno stran najboljšega teniškega igralca na svetu Novaka Djokovića. Na spletno stran restavracije srbskega športnika so postavili albanski grb.
Oglej si celoten članek

Na spletni strani restavracije srbskega teniškega igralca Novaka Djokovića se je pojavil albanski grb, nad katerim so se hekerji podpisali kot "THT" (Tetovski hakerski tim). Napad na spletno stran je nadaljevanje dejavnosti albanskih hekerjev, ki so se pred tem lotili spletnih strani občine Žitište, republiške radiofuzne agencije in predsednika skupščine Vojvodine.

Srbski hekerji so prejšnji četrtek vrnili udarec in napadli spletno stran misije Evropske Unije na Kosovu, kjer so pustili sporočilo "Kosovo je Srbija“.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.