Albiol in Higuaín na obisku pri obolelem petletniku

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Raúl Albiol in Gonzalo Higuaín sta v bolnišnici obiskala petletnika, ki se bori z rakom.
Oglej si celoten članek

Nogometaša madridskega Reala, Raúl Albiol in Gonzalo Higuaín, sta v eni izmed bolnišnic v španski prestolnici obiskala petletnega Alvara Ruiza, ki se že 19 mesecev spopada z rakom.

Deček je torej zbolel, ko je štel le tri leta, njegova družina pa ima veliko problemov s financiranjem njegovega zdravljenja. Nogometaša sta obljubila pomoč, podporo pa sta izrazila tudi z obiskom.

"Srečen sem, ker sem spoznal novega prijatelja, Alvara Ruiza. Ti si pravi šampion in s svojimi petimi leti pravi primer borca," je na Twitterju zapisal Albiol in priložil sliko z obiska v bolnišnici.

Tako Albiol kot Higuaín bi lahko letos zapustila Los Blancos, za Argentinca je še posebej zainteresiran torinski Juventus.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.