Albrechta bodo zbudili

Foto: Žurnal24 Daniela Albrechta, ki je letos do padca dvakrat zmagal na veleslalomskih tekmah
Zdravstveno stanje hudo poškodovanega švicarskega alpskega smučarja Daniela Albrechta, ki je pred dvema tednoma grdo padel na smukaškem treningu v Kitzbühelu, se izboljšuje.
Oglej si celoten članek
 

Preberite še

Poškodbe na SP

Zdravstveno stanje hudo poškodovanega švicarskega alpskega smučarja Daniela Albrechta se vidno izboljšuje. Zdravniki v univerzitetni bolnišnici v Innsbrucku tako že razmišljajo o možnosti začetka prebujanja smučarja iz umetne kome, kar naj bi se zgodilo v prihodnjih dneh.

Albrecht se je poškodoval na treningu pred smukaško preizkušnjo v avstrijskem Kitzbühelu 22. januarja. Takoj po prihodu v bolnišnico so se zdravniki odločili za umetno komo, s katero so v celoti preprečili zatekanje možganov kot posledico hudega udarca v glavo. Pri zdravljenju pretresa možganov ni bilo zaznati zapletov, v upadanju pa je tudi infekcija pljuč, smučar tako nima več povišane temperature, ki je spremljala pljučnico, so zapisali zdravniki v dnevnem poročilu o napredku pri zdravljenju 25-letnega smučarja. Dodajmo še, da je Didier Cuche , ki je v sredo na svetovnem prvenstvu v francoskem Val d' Isèru prvič v karieri postal svetovni prvak, osvojeno zlato kolajno v superveleslalomu posvetil prav svojemu rojaku Albrechtu.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.