Alen Omić našel nov dom

Foto: Profimedia
Slovenski visoki center se je iz Španije preselil v Francijo.
Oglej si celoten članek

Alen Omić bo v naslednji sezoni nosil dres francoskega JL Bourga. Ekipa, ki je ob prekinitvi lanskega prvenstva zasedala peto mesto, bo letos nastopala v EuroCupu.

Žalostna usoda Slovenski prvak razpadel, ekipa razpuščena

28-letni Omić je lani nastopal za katalonski Juventut in kazal solidne predstave. V toku svoje kariere se bo 216 centimetrov visoki košarkar prvič preizkusil v Franciji.

Igral je za črnomaljsko Kolpo, Zlatorog Laško, Olimpijo, Anadolu Efes, Hapoel Jeruzalem, Crveno zvezdo, Budućnost, milansko Olimpio, Unicajo, Gran Canario in že omenjeni Juventut.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.