Alexu Songu ukradli potni list

Foto: EPA
Foto: EPA
Kamerunski reprezentant Alex Song je manjkal na treningu Barcelone, saj je moral zaradi kraje potnega lista nekoliko dlje ostati v domovini. Tito Vilanova je trening ob odsotnosti številnih nogometašev opravil z rezervno postavo.
Oglej si celoten članek

Alex Song je moral v Kamerunu ostati nekoliko dlje, kot je sprva načrtoval, saj so mu nepridipravi ukradli potni list. Zaradi urejanja birokratskih podrobnosti je moral nogometaš Barcelone izpustiti trening katalonskega velikana, na katerem so manjkali še Lionel Messi, Javier Mascherano in Alexis Sanchez. Odsoten je bil tudi Gerard Piqué, ki še vedno okreva po poškodbi gležnja, ki jo je staknil na tekmi Lige prvakov proti Spartaku.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.