Alguersuari vrtel v Barceloni

Foto: Žurnal24 (Foto: Video as.com)

Your browser doesn’t support HTML5 video

Dirkač ekipe formule 1 Toro Rosso, Jaime Alguersuari je v petek na prireditvi "Barcelona Music Conference" vrtel elektronsko glasbo. V zaključku videa lahko preverite, kako je opravil svojo nalogo.
Oglej si celoten članek

Druga velika strast poleg dirkanja je za mladega Španca vrtenje elektronske glasbe. V vlogi DJ-ja uživa in velikokrat se odzove na povabila organizatorjev. Dirkač Tora Rossa si je "drugo službo" lahko privoščil, saj je karavana formule 1 trenutno na počitnicah, v akcijo pa bodo dirkači znova vstopili ob koncu avgusta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.