Ali je Neymar s fotografijo v dresu tega kluba končno razkril svojo novo ekipo?

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Na spletu se je pojavila fotografija Neymarja v dresu, ki pa ne pripada ekipi PSG-ja.
Oglej si celoten članek

Kot kaže je Neymar sedaj že resnično tik pred vrati Barcelone, saj se je na spletu celo že pojavila njegova fotografija v novem dresu španskega prvaka.

Fotografija je na spletu obstajala približno 10 minut, nato pa je bila hitro odstranjena. Slika je bila objavljena s strani znamke Gaga Milano, katere ambasador je brazilski nogometni zvezdnik. Slika s fotografiranja v novem dresu Barcelone naj bi se pojavila na njihovem Instagram profilu.

Glede na to, da je prestop Neymarja ena izmed glavnih sag letošnjega prestopnega roka, je bila nova fotografija Brazilca v Barceloninem dresu dovolj, da ponovno razburka strasti navijačev po celotni Španiji, saj si Neymarja do konca prestopnega roka, ki se zaključi 2. septembra, želijo v svojih vrstah videti tudi pri Barceloninem največjem tekmecu, madridskem Realu. Ali so morda že prepozni?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.