Ali košarkarski čarovnik že zapušča NBA?

Foto: Profimedia
Eden izmed najboljših evropskih košarkarjev, Milan Teodosić, je priznal, da se kmalu vrača v Evropo, saj se ne more privaditi na ligo NBA.
Oglej si celoten članek

Kapetan srbske košarkarske reprezentance in igralec Los Angeles Clippersov, Miloš Teodosić, načrtuje, da se najkasneje po letošnji NBA sezoni vrne v Evropo.

"Mislim, da zagotovo ne bom ostal tu, ker...prišel sem sem, videl, kako vse skupaj izgleda in nekako...nič več ne uživam in ljubše mi je bilo igrati v Evropi. Zagotovo se vračam v Evropo, toda videli bomo, ali tekom sezone, ali po koncu."

Izjemni organizator igre je novico sporočil v pogovoru za oddajo Voice of America, kjer je tudi izjavil, da je prepričan, da se bo Srbija uvrstila na prihajajoče Svetovno prvenstvo ter da lahko selektor Saša Đorđević računa nanj.

Zvezdnik Za Teodosića Slovenija ni šampion, Dragić pa ne MVP

Kar se tiče njegove ameriške kampanje, ga moti predvsem slaba minutaža, kljub temu da je pozdravil vse poškodbe, ki so ga mučile v zadnjem času:

"Po pravici povedano, težko se mi je navaditi na to... toda poizkušam. Sem pa sicer popolnoma zdrav in nimam nobenih težav s poškodbami, tako da bomo videli, kako bo kaj z minutažo v nadaljevanju sezone."

Prav tako ni zadovoljen z načinom, kako njegov trener Doc Rivers koristi njegovega reprezentančnega soigralca Bobana Marjanovića:

"Res je. Sem mnenja, da je Bobi letos odigral nekaj odličnih tekem in da si zasluži, da je v rotaciji igralcev, na katere se resneje računa, ter bi moral, po mojem mnenju, dobiti višjo minutažo. Mislim, da bo v nadaljevanju sezone dobil več priložnosti. Sezona se je komaj začela, bomo videli, kaj bo v nadaljevanju."

Foto: Profimedia Boban Marjanović in Miloš Teodosić

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.