Alkohol in smejalni plin vodila v suspenz

Foto: EPA
Foto: EPA
Vodstvo Aston Ville je zaradi neprimernega vedenja suspendiralo napadalca Gabriela Agbonlahorja.
Oglej si celoten članek

Devetindvajsetletni Agbonlahor se je znašel v klubski preiskavi, potem ko je časnik Sun objavil fotografije napadalca s pločevinkami smejalnega plina med sobotno zabavo v Londonu. Na isti dan je Aston Villa prvič po 28 letih izpadla v drugo ligo.

''Nogometni klub Aston Villa je danes suspendiral Gabbyja Agbonlahorja, ki ga čaka notranja preiskava. Odličitev se nanaša na obtožbe, ki se tičejo njegovega vedenja pretekli konec tedna. Klub v povezavi z dogodkom ne bo več dajal izjav, dokler preiskava ne bo zaključena,'' je sporočil angleški prvoligaš, ki se po koncu sezone seli v drugorazredno tekmovanje.

Agbonlahorja sicer nazadnje ni bilo v ospredju, saj ga je klub prejšnji teden zaradi slabe fizične pripravljenosti poslal v fitnes. V tej sezoni je napadalec na 17 tekmah dosegel le zadetek.

Ekskluzivni fotografiji, ki ju je pridobil angleški The Sun:

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.