Allan Ray že zapustil Krko

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Ameriški košarkar Allan Ray, ki je še v torek izdatno pomagal Krki do zmage v pokalu Eurocup, je po uspehu proti Le Mansu ostal v Franciji. Kariero bo nadaljeval pri Pau Orthezu.
Oglej si celoten članek

Nekdanji košarkar Bostona in rimske Lottomatice je Le Mansu nasul 23 točk, za tri točke zadel šest od osem metov in zbral dva skoka ter štiri podaje, le dan kasneje pa okrepil nekdanjega francoskega prvaka.

Za Novomeščane je tako Allan Ray odigral le tri tekme, dve v pokalu Eurocup in eno v jadranski ligi. Krki se je sicer pridružil po pogovoru s prijateljem Curtisom Stinsonom, ki je pred sezono prišel v Novo mesto, a se nato zaradi poškodbe gležnja vrnil v Združene države Amerike, kjer je že bil operiran.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.