Allardyce dobil novo službo

Foto: EPA Allardyce se kljub drugačnim napovedim vrača na klubsko sceno.
Foto: EPA Allardyce se kljub drugačnim napovedim vrača na klubsko sceno.
Angleški prvoligaš Crystal Palace je dobil novega trenerja. To je postal nekdanji selektor angleške izbrane vrste Sam Allardyce. Ta bo na trenerskem mestu zamenjal v četrtek odpuščenega Alana Pardewa.
Oglej si celoten članek

Sam Allardyce je v prejšnji sezoni Sunderland rešil pred izpadom, po letošnjem evropskem prvenstvu pa je prevzel angleško reprezentanco.

A slednjo je vodil le na eni tekmi, saj je moral odstopiti zaradi afere, v kateri so mu dokazali dajanje nasvetov glede tega, kako "zaobiti" pravila pri prestopih igralcev.

Alan Pardew je dobil odpoved v Crystal Palaceu zaradi niza slabih izidov, po katerih je ekipa padla na 17. mesto na lestvici. Ima 15 točk, točko več od Sunderlanda, ki je kot 18. že na mestih, ki vodijo v drugo ligo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.