Allegri ostaja, Pogba in Dybala tudi

Foto: EPA
Foto: EPA
Trener italijanskega nogometnega prvaka Juventusa Massimiliano Allegri je podaljšal zvestobo klubu. Iz torinske ekipe so danes sporočili, da bo 48-letni strateg ostal prvi trener moštva še do junija 2018.
Oglej si celoten članek

Z novim dveletnim podaljšanjem bo Massimiliano Allegri postal tudi najbolje plačani trener na Apeninskem polotoku, po informacijah italijanskih medijev bo letno dobival okrog pet milijonov evrov (doslej je prejemal po 3,5 milijona).

"Podaljšal je sodelovanje še za dve leti. Massimiliano Allegri ostaja pri Juventusu do 30. junija 2018," je na spletni strani zapisala stara dama.

Ne bodo prodali Dybale in Pogbaja

Allegri naj bi se za podaljšanje sodelovanja odločil šele po tem, ko so mu v klubu zagotovili, da ne bodo prodali Paula Dybale ali Paula Pogbaja, še poročajo tamkajšnji mediji. Preden se je to zgodilo, pa je imel Allegri na nogometnem trgu precej opazno vlogo, saj so ga mnogi videli kot novega trenerja Reala ali Chelseaja.

Allegri je, potem ko so se mu pri Milanu zahvalili januarja 2014, lani z Juventusom osvojil naslov prvaka, dosežek pa ponovil tudi letos, ima pa priložnost še za dvojno krono, če bo premagal svoj nekdanji klub Milan v finalu pokala 21. maja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.