Allegri pri Stari dami

Foto: sport 24.09.13. trener AC Milana Massimiliano Allegri, Italian head coach of Ac
Foto: sport 24.09.13. trener AC Milana Massimiliano Allegri, Italian head coach of Ac
Na klop Juventusa bo po presenetljivem odstopu Antonia Conteja zdaj sedel Massimiliano Allegri.
Oglej si celoten članek

Antonio Conte, ki je Juventus popeljal do treh zaporednih naslovov italijanskega prvaka, je v torek odstopil zaradi nezadovoljstva s politiko kluba v tokratnem prestopnem roku. Pri Stari dami so zamenjavo že našli.

Massimiliano Allegri naj bi se dopoldne sestal s predsednikom belo-črnih Andreo Agnellijem in sklenil dogovor o prevzemu trenerske funkcije. Pri Juventusi bo ostal dve leti, v tem času pa naj bi brez morebitnih bonusov zaslužil dva milijona evrov. Uradna potrditev Allegrija naj bi prišla že danes, jutri pa bo 46-letni strokovnjak že pričel z delom. Allegri se tako po pol leta pavze vrača na klop, januarja so ga namreč odpustili pri Milanu. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.