Allegri žaluje za Ibro

Foto: Žurnal24 Zlatan Ibrahimović bo zaradi kazni izpustil naslednji milanski mestni derbi. (Fo
Čeprav nas sredi tedna čakajo nove kvalifikacijske tekme za nastop na Euru 2012, pri naših zahodnih sosedih pozornost počasi že namenjajo velikemu milanskemu mestnemu derbiju.
Oglej si celoten članek

Inter in Milan na vrhu Serie A ločita le dve točki. V primeru zmage na mestnem derbiju bi črno-modri torej na prvem mestu prehiteli rdeče-črne. Milanski mestni derbi že od nekdaj velja za enega največjih v Evropi, kljub temu pa trener Milana Massimiliano Allegri vsaj na prvi pogled v obračunu, ki bo odigran 2. aprila, ne vidi nič posebnega in meni, da bodo igralci Interja pod veliko večjim pritiskom kot njegovi varovanci. "Njim je zmaga v vsakem primeru bolj pomembna kot nam. Mi smo slavili na zadnjem derbiju, neodločen izid bi bil za nas dovolj," pravi Allegri.

Zadnji derbi, ki je bil odigran lanskega 14. novembra, se je končal z "gostujočo" zmago Milana z 1:0. Zmagoviti zadetek je zabil Zlatan Ibrahimović. Toda Šveda zaradi kazni (udaril je Marca Rossija iz Barija) tokrat ne bo v postavi. "Zelo prav bi nam prišla njegova kvaliteta. Škoda, ker ga ne bo," je dejal Allegri in še dodal: "Če mi nekdo ponudi poraz na derbiju in naslov prvaka, bi nemudoma pristal."

Sramota, če bi Ibra igral
"Mislim, da bi bilo absolutno sramotno, če bi Ibri dovolili zaigrati na derbiju po tistem, kar je storil. V vsakem primeru pa verjamem, da je Milan tudi brez Ibrahimovića odlično moštvo," je dejal Interjev čuvaj mreže Julio Cesar, ki bo imel zaradi odsotnosti Šveda malce lažje delo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.