Allegrija ne nameravajo odpustiti

Foto: EPA
Foto: EPA
Podpredsednik AC Milana Adriano Galliani je zanikal govorice, da rdeče-črni razmišljajo o zamenjavi trenerja Massimiliana Allegrija.
Oglej si celoten članek

Adriano Galliani vztraja, da AC Milan ne namerava odpustiti trenerja Massimiliana Allegrija, čeprav se rossoneri nahajajo šele na 11. mestu Serie A, daleč od mest, ki prinašajo neposredno uvrstitev v evropska tekmovanja. Italijanski gigant, ki se je v poletnem prestopnem roku okrepil s slovenskim reprezentantom Valterjem Birso, je letošnjo sezono začel katastrofalno in ima po 11 odigranih krogih na svojem računu tri zmage, tri remije in pet porazov.

Po neuradnih informacijah naj bi Allegri, če v nedeljo ne bo premagali Chievo iz Verone, ostal brez trenerskega stolčka. ''Klub namerava z Allegrijem vztrajati do konca sezone, čeprav se mora vsak trener soočiti z zakonom rezultatov. Kakorkoli, Allegriju nismo dali ultimata. Če izgubimo 22:0, potem bomo razmišljali o spremembi, vendar ne maram govoriti o prihodnosti. Ponavljam, obračun z Verono je pomemben zaradi ligaške lestvice, a to ni zadnja tekma na Zemlji,'' je povedal Galliani.

Skrivnostno o sodelovanju s PSG

Direktor AC Milana pa prav tako ni želel razkriti, kakšni so njegovi načrt v prihodnji sezoni, saj naj bi razmišljal o selitvi k Paris Saint-Germainu. Francoski mediji so poročali, da se je 69-letnik sprl s Silviem Berlusconijem in njegovo hčerko Barbaro. Na vprašanje francoskih novinarjev, ali bi bil pripravljen podpisati s Parižani, je Galliani podal nejasen odgovor: ''Kdo ve, kaj se bo zgodilo.''

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.