Allegrijeva dilema: Birsa ali Niang?

Foto: EPA
Foto: EPA
Trener AC Milana Massimiliano Allegri je po porazu proti Napoliju (1:2) okaral napadalca Maria Balotellija. Italijan za tekmo proti Bologni koleba med Valterjem Birso in M'Bayem Niangom.
Oglej si celoten članek

AC Milan je v četrtem kolu italijanske nogometne lige izgubil proti Napoliju (1:2) in se na lestvici Serie A nahaja šele na 12. mestu.

Tekma na San Siru se je slabo končala za Maria Balotellija, ki je v 90. minuti prejel rdeči karton, zaradi neprimernega obnašanja pa bo moral počivati tri tekme. ''Moral bo odrasti. Ni več otrok,'' je povedal trener Massimiliano Allegri, ki bo imel proti Bologni nekaj težav s sestavo ekipo.

Birsa ali Niang?

Rossonere nocoj čaka tekma proti Bologni, Allegri pa še vedno ni prepričan, ali bo v igro poslal Valterja Birso ali M'Baya Nianga. ''Moramo se osredotočiti. Ne želim, da ponovno prejmemo zadetek iz prekinitve. Proti Napoliju smo z izjemo prvih šestih minut igrali zelo dobro. Pokazati moramo več agresivnosti. Ni naključje, da je bil Pepe Reina najboljši nogometaš na igrišču. V povratek smo verjeli vse do zadnjega sodniškega piska,'' je povedal Allegri in dodal: ''Moram razmisliti, ali bo začel Birsa ali Niang.''

Allegri je še enkrat poudaril, da bo Balotelli moral spremeniti svoj odnos. ''Njegov odnos je napačen. Nogometaši AC Milana se ne bi smeli tako obnašati. Mario je napravil napako, ki je stala ekipo in navijače. Odločitev, da se ne bomo pritožili, je preprosta. Prepričan sem, da bo spoznal, da je v težave spravil celotno ekipo,'' je zaključil Italijan.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.