Alonsu drugi trening v Kanadi

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Španec Fernando Alonso (Ferrari) je bil najhitrejši na drugem prostem treningu pred nedeljsko dirko za VN Kanade v Montrealu, sedmo preizkušnjo svetovnega prvenstva formule 1. Drugi čas je z le 12 tisočinkami zaostanka dosegel Britanec Lewis Hamilton (Mercedes), tretji pa je bil Francoz Romain Grosjean (Lotus).
Oglej si celoten članek

Drugi voznik Mercedesa in zmagovalec zadnje dirke v monaški kneževini Nemec Nico Rosberg je bil na drugem treningu peti, njegov rojak, trikratni svetovni prvak Sebastian Vettel (Red Bull) pa sedmi.

Na prvem treningu v Montrealu je bil najhitrejši Škot Paul di Resta (Force India) pred Britancem Jensonom Buttonom (McLaren-Mercedes) in Grosjeanom. Uvodni trening pred sedmo dirko sezone, dirkače je na začetku še motila mokra steza, ki pa se je ob koncu že posušila, je zmagovalec zadnje preizkušnje v Monaku Nemec Nico Rosberg (Mercedes) končal na sedmem mestu, branilec naslova, njegov rojak Sebastian Vettel (Red Bull) pa je bil deveti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.