Amare in Danilo ukanila Jamesa in Wada

Foto: Žurnal24 Gallinari je dosegel 20 točk za New York. (Foto: Reuters)
Zvezdniški Miami je bil sinoči v NBA znova poražen, za kar je poskrbel New York na čelu z novim udeležencem tekme all stars Amarejem Stoudemirejem. Igrišče radostna zapustila še Dallas in Boston.
Oglej si celoten članek

Moštvo New York Knicks je s pomočjo Danila Gallinarija in novinca Landryja Fieldsa v končnici uspelo nadoknaditi devet točk zaostanka v zadnji četrtini in slaviti nad Miamijem s 93:88. Amare Stoudemire, ki je postal prvi Newyorčan, ki je po Patricku Ewingu – pred dvema desetletjema – prejel vabilo na tekmo zvezd, je dosegel 24 točk, Gallinari pa 20.

"Že od začetka smo igrali odlično v obrambi," je dejal Stoudemire, njegova ekipa je namreč Miamiju v zadnji četrtini dovolila le 15 točk. New York pa je letos z Miamijem izgubil že dve tekmi: "Na njiju so nas presenetili s svojo hitrostjo. Danes smo bili osredotočeni 48 minut." To je bila druga zaporedna zmaga Kratkohlačnikov, potem ko so ti izgubili šest tekem v vrsti.

Najboljši "vročičnež" je bil Dwyane Wade s 34 točkami – v tretji četrtini jih je dosegel 14 zapored, v zadnjem delu igre pa je zgrešil vseh sedem metov –, LeBron James pa jih je primaknil deset manj. "Zgrešili smo precej metov, ki jih ponavadi ne," je povedal James.

Liga NBA:

Portlad Trail Blazers : Boston Celtics 78:88
Aldridge 17, 16 sk., Miller 14; Allen 18, Pierce 17, Garnett 9 sk in 9 pod.

Dallas Mavericks : Houston Rockets 111:106
Chandler 21, 15 sk., Barea 19; Scola 30, 8 sk., Martin 27

New York Knicks
: Miami Heat 93:88
Stoudemire 24, 8 sk., Gallinari 20; Wade 34, 16 sk, James 24, 11 sk. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.