Američani ostali odprtih ust

Foto: Twitter Luka Dončić
Slovenski košarkarski navijači znova navdušili.
Oglej si celoten članek

Še dve uri pred tekmo v Miamiju je bilo nekaj negotovosti, ali bo Luka Dončić zaigral proti Goranu Dragiću zaradi težav s palcem, a slavljenec 21. rojstnega dneva po pričakovanjih ni razočaral slovenskih navijačev.

Ti so se že dolgo pred prvim metom na dvoboju pripravljali na srečanje najboljšega slovenskega dvojca. "Ali sem v Miamiju, ali v Sloveniji?" se je pred tekmo spraševal marsikateri ameriški ljubitelj košarke ob pogledu na razigrane Slovence, večina pa jih je bila navdušenih nad videnim.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.