"Američani so bili premočni"

Foto: Katarina Ponjavić Prihod košarkarske reprezentance Foto: Katarina Ponjavić Prihod košarkarske reprezentance Foto: Katarina Ponjavić Prihod košarkarske reprezentance Foto: Katarina Ponjavić Prihod košarkarske reprezentance Foto: Katarina Ponjavić Prihod košarkarske reprezentance Foto: Katarina Ponjavić Prihod košarkarske reprezentance Foto: Katarina Ponjavić Prihod košarkarske reprezentance Foto: Katarina Ponjavić Prihod košarkarske reprezentance
"Morali smo čakati na letališču v Barceloni, zato se vsem, ki so prišli na Brnik, opravičujem za zamudo," je nekaj minut po pristanku letala s slovenskimi košarkarji pojasnil Zoran Dragić.
Oglej si celoten članek

Letalo z dragocenim tovorom je na brniškem letališču pristalo z enourno zamudo, na njem pa ni bilo selektorja Jureta Zdovca, ki je iz Barcelone poletel v London. Glavni tarči novinarjev sta bila tako brata Dragić, ki sta bila tudi na svetovnem prvenstvu glavna protagonista v slovenski izbrani vrsti.

"Lahko smo zadovoljni z uvrstitvijo v četrtfinale. Seveda nam je žal poraza proti Litvi, vendar smo kljub temu dobro opravili s skupinskim delom na Kanarskih otokih. V osmini finala smo uspešno opravili svojo nalogo še proti Dominikanski republiki, tekma proti Američanom pa je na nek način razkrila realno stanje, čeprav smo v prvem polčasu prikazali solidno igro," je nastope slovenske reprezentance ocenil kapetan Goran Dragić.
 
Mlajši brat Zoran je med vrsticami razkril, da bi se lahko v bližnjji prihodnosti preselil v ligo NBA, s predstavami v Španiji pa je bolj ali manj zadovoljen: "Američani so bili pač premočni. Gre za izjemno fizično pripravljene košarkarje, ki so nam povzročali obilo preglavic v skoku. V drugem polčasu smo bili nemočni, malce pa se presenečen, da nismo poskusili s cono. Po bolečem porazu z Litvo smo v osmini finala zbrali moči in prišli do pomembne zmage s katero smo se uvrstili med osem najboljših in potrdil, da sodimo med najboljše reprezentance."
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.