Američani začudeni: to je po epskem večeru naredil Dončić!

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Slovenski zvezdnik ne počiva na lovorikah.
Oglej si celoten članek

Luka Dončić je pred nekaj dnevi s 53 doseženimi točkami vodil Dallas Mavericks do zmage nad Detroit Pistons.

Že četrtič v sezoni je presegel mejo 50 točk, kar mu je doslej uspelo kot edinemu igralcu v ligi NBA.

Le dan po tem dosežku se je Dončić vrgel na delo. Ameriški novinarji so bili presenečeni, ko se je pojavil na treningu, kjer so vadili predvsem tisti košarkarji Dallasa, ki nimajo vidne vloge v prvi ekipi. 

Luka je sodeloval v igri pet na pet, ki se je je udeležil tudi pomočnik trenerja Jared Dudley. Drugih članov prve peterke Mavs, niti rezervistov z večjo minutažo, ni bilo na parketu.

Dallas bo naslednje srečanje igral v noči na petek po srednjeevropskem času, ko bodo v Teksas pripotovali New Orleans Pelicans.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.