Američanka ublažila bolečino s pivom

Foto: Print Screen
Foto: Print Screen
Nagrada po napornem delovnem dnevu.
Oglej si celoten članek

Teniška igralka Jessica Pegula, zadnja Američanka na odprtem prvenstvu ZDA v New Yorku, je po četrtfinalnem porazu proti številki 1 Igi Swiatek žejo gasila s pivom. Na novinarski konferenci, ki je sledila dvoboju, si je namreč privoščila požirek iz pločevinke piva.

"Poskušam se 'polulati' za dopinški test," je pojasnila 28-letna igralka, zakaj je na novinarsko konferenco s seboj prinesla pločevinko piva, in z nasmeškom dodala: "Čeprav mi tudi to pomaga preboleti poraz."

Organizatorji zadnjega letošnjega turnirja za grand slam so na Twitterju objavili posnetek prizora z novinarske konference in ob njem zapisali: "Jessica Pegula je kot vsi mi po napornem delovnem dnevu." Pegula je pred tem izgubila četrtfinale proti poljski številki 1 s 3:6 in 6:7 (4).

Foto: Epa Jessica Pegula

"Trenutno sem malo izpraznjena," je dejala Pegula, sicer hčerka milijarderjev Terryja in Kim Pegula, in dodala: "Nisem ravno srečna."

Starša Jessice Pegula imata v lasti Buffalo Bills v nogometni ligi NFL ter hokejsko ekipo v ligi NHL, Buffalo Sabres, ter dobičkonosno agencijo Pegula Sports and Entertainment.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.