Američanom ne dovolijo trenirati

Foto: Žurnal24 Landon Donovan in soigralci ne smejo trenirati na stadionu Loftus Versfield v Pr
Mednarodna nogometna zveza je Američanom prepovedala trenirati na stadionu Loftus Versfield v Pretorii, kjer se bodo v sredo pomerili z Alžirci, saj je travnata površina preslaba.
Oglej si celoten članek
NE SPREGLEJTE
Vse tekme tega SP s komentarjem v živo lahko spremljate tukaj.

Nogometni reprezentanci Nemčije in ZDA sta se odpovedali treningoma na prizoriščih tekem zadnjega kroga predtekmovanja na svetovnem prvenstvu v Južnoafriški republiki, a iz različnih razlogov. Nemci si bodo na ta način prihranili pot v Johannesburg, Američanom pa treninga ne dovolijo zaradi obrabljenosti travnika na stadionu v Pretorii.

Nemčija bo v sredo zvečer igrala odločilno tekmo skupine D z Gano, dan prej pa bi lahko trenirala na stadionu Soccer City v Johannesburgu. Toda selektor Joachim Löw se je odločil, da se bodo Nemci na tekmo pripravljali kar v svoji bazi v Pretorii in ne bodo samo zaradi treninga že dan prej potovali v Johannesburg.

ZDA, ki so v skupini C tekmec Slovenije za napredovanje v osmino finala, pa pred tekmo z Alžirijo ne bodo imeli možnosti treninga na stadionu. Mednarodna nogometna zveza (FIFA) je namreč zaradi slabega stanja trave na stadionu Loftus Versfield v Pretorii, kjer bo še tekma med Španijo in Čilom, moštvom prepovedala treninge na tem objektu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.