Ameriška smučarka pri 38 letih drugič mamica

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Nekdanja ameriška smučarka Resi Stiegler je pred dnevi drugič postala mama. S partnerjem Davidom Kettererjem sta se razveselila hčerkice Romi.
Oglej si celoten članek

Američanka, sicer hčerka legendarnega avstrijskega olimpijskega prvaka Josefa 'Pepija' Stieglerja, se je s partnerjem Davidom Kettererjem, prav tako nekdanjim alpskim smučarjem iz Nemčije, razveselila hčerkice. 38-letnica je sporočila, da je povila deklico. "Naša mali Romi se je rodila 22. marca, vsi smo zaljubljeni," je zapisala na družbenih omrežjih.

Nekdanja specialistika za slalom, v katerem se je v svetovnem pokalu enkrat tudi zavihtela na oder za zmagovalce, je pri 38 drugič postala mamica. Leta 2021 je Stieglerjeva povila prvega otroka, prav tako deklico, ki sliši na ime Rosi.

Pod objavo, s katere je razvidno, da se povečana družinica v porodnišnici pošteno crklja, so se oglasili številni nekdanji in aktualni smuačarji svetovnega pokala. Čestitale so na primer Anna Veith, Lindsey Vonn, Frida Hansdotter in Anna Swenn-Larsson.

Foto: Profimedia Resi Stiegler

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.