Ameriški komentator NBA zvezdnika med igro oklical za "srbsko ku*bo"

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Gledalci niso mogli verjeti, katero besedo je za opis izjemnega Nikolo Jokića izbral ameriški komentator.
Oglej si celoten članek

Eden najboljših košarkarjev na svetu ter zvezdnik NBA ekipe Denver Nuggets, Srb Nikola Jokić, proti Memphisu ni imel ravno tekmo kariere, a je vseeno pokazal nekaj izjemnih košarkarskih potez.

Eno izmed teh je demonstriral v dvoboju z Jonasom Valalančiunasom, ko je prišel do točk s prekrasnim horog metom, kateremu se v angleščini pravi "hook".

S svojim košem je navdušil komentatorja Chrisa Marlowa, ki je Jokića označil za sijajnega srbskega "hookerja", kljub temu da beseda hooker po angleško pomeni prostitutko.

Seveda Marlowe s svojo izjavo ni mislil nič slabega, tako da mu tega nihče ni niti zameril, je pa svojim novim poimenovanjem srbskega zvezdnika dobro nasmejal splet, ki je bil navdušen nad njegovo igro besed.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.