Ameriški komik spregovoril o Mazejevi

Ameriški televizijski voditelj Conan O'Brien je v svoji večerni oddaji Conan spregovoril o slovenski šampionki Tini Maze.
Oglej si celoten članek

Ameriški komik Conan O'Brien je v svojem monologu komentiral zvezdniški status Tine Maze, ki se je v domovini proslavila tudi kot pop zvezdnica. ''Slovenska smučarka, ki je osvojila zlato kolajno v smuku, v svoji državi slovi tudi kot pop zvezdnica. Justin Bieber potemtakem ni edini pop zvezdnik, ki hitro tone v globino,'' je vzporednico med Mazejevo in Bieberjem potegnil O'Brien.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 13:11 17. Februar 2014.

    Jap, nekateri preveč uporabljajo google prevajalnik, ker je popolnoma drugačen pomen kot so napisali.

  • 19:39 13. Februar 2014.

    Ja avtor članka bi se lahk zamislu nad svojim prevodom.<br />Žal ni isto in že prevečkrat uporabljeno kot očitno namerno …

  • 18:09 13. Februar 2014.

    The Slovenian woman, who won the gold medal in alpine skiing, is also a pop star in her country. Yeah, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.