Ameriški zvezdnik se v času virusa in izolacije zabaval s šestimi manekenkami

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Sliko in komentar je hitro izbrisal, toda splet ne odpušča...
Oglej si celoten članek

Derrius Guice je mladi perspektivni tekač NFL ekipe Washington Redskins, ki ni nikoli skrival svoje ljubezni do zabav v ženski družbi. Tako si je tudi nedavno privoščil privatno zabavo na jahti s šestimi manekenkami, s fotografijo pa se je nato pohvalil na socialnih omrežjih.

Če pa je Guice pričakoval komentarje v stilu, da je pravi "frajer", se je grdo zmotil. Javnost na Twitterju ga je namreč naravnost napadla zaradi neodgovornega obnašanja, ko se ves svet bori proti smrtonosnemu koronavirusu.

Guice je hitro spoznal svojo napako, a je s komentarjem celotno stvar še poslabšal, ko je zapisal: "Toda ljudje, saj nas je bilo na ladji manj kot 10, kot je v novih predpisih zahtevala Mednarodna zdravstvena organizacija."

Guice je nato fotografijo ter svoj komentar kmalu izbrisal, toda internet si zapomni vse. Ameriška javnost je nato s polno silo udarila po 22-letnem nogometašu, kateremu so očitali, da se je kot javna oseba ter vzornik mladim dolžan obnašati odgovorneje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 07:44 21. Marec 2020.

    Majmunom korona itak ne škoduje.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.