Analiza: Berić zadel s prvim strelom

Foto: EPA
Foto: EPA
ANALIZA: Slovenski napadalec je tudi v svoj novi klub prenesel učinkovitost z avstrijskih zelenic.
Oglej si celoten članek

Robert Berić je bil v pretekli sezoni senzacionalno visoko na seznamu tekmovanja za zlati čevelj. S svojimi 27 zadetki je zaostal le za največjim zvezdnikom avstrijske Bundeslige Jonathanom Sorianom (RB Salzburg), v oči pa je bodla predvsem neverjetna učinkovitost Krčana - za 27 zadetkov je potreboval le 37 strelov v okvir gola!

Zgodba se očitno ponavlja tudi pri Saint-Étiennu, kjer je po prestopu iz Rapida po ligaškem dočakal še evropski debi v Ligi Evropa in zadel s svojim prvim strelom.

V četrti minuti je Nolan Roux po dolgi akciji slastno podal pred vrata, kjer je Berić lepo podstavil nogo in pospravil žogo v mrežo Rosenborga. Gostje so se kasneje sicer vrnili in iztržili remi na tekmi prvega kroga skupinskega dela (2:2), Berić pa je prvič odigral vseh 90 minut.

Več na Goal.com/si/.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.