Ancelotti: "Ne bom odstopil"

Foto: Žurnal24 "Moja usoda je v rokah Romana Abramoviča," zatrjuje Ancelotti. (Foto: Reuters) Foto: Žurnal24 Torres Foto: Žurnal24 Torres Foto: Žurnal24 Torres Foto: Žurnal24 Drogba Foto: Žurnal24 Torres in Malouda Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Carlo Ancelotti Foto: Žurnal24 Carlo Ancelotti Foto: Žurnal24 Carlo Ancelotti Foto: Žurnal24 John Terry Foto: Žurnal24 Carlo Ancelotti Foto: Žurnal24 Carlo Ancelotti Foto: Žurnal24 John Terry
Trener Chelseaja Carlo Ancelotti po zgodnjem izpadu iz pokala FA odločno zanika namige o odstopu, ob tem pa je trdno prepričan, da bodo Londončani preskočili oviro, imenovano Köbenhavn. Torek, 20:45.
Oglej si celoten članek

TUKAJLE najdete galerijo s treninga in tiskovne konference Chelseaja.

"Nikoli nisem odstopil in tudi zdaj nimam volje za to. Moja usoda je v rokah Romana Abramoviča," je dejal trener Chelseaja Carlo Ancelotti: "Moram se le truditi po svojih najboljših močeh. V takšnih položajih je treba ohraniti samozavest." Njegovo moštvo je sicer v 4. kolu pokala FA po enajstmetrovkah presenetljivo izpadlo v dvoboju z Evertonom, v Premier League pa prvaki za vodilnim Manchester Unitedom zaostajajo 12 točk. Številni poznavalci zato napovedujejo, da bo Italijan kmalu le bivši trener modrih iz Londona.

Pomembna preizkušnja bo brez dvoma torkova (20.45) prva tekma osmine finala Lige prvakov, ko Londončani gostujejo pri Köbenhavnu. "Liga prvakov ni enostavno tekmovanje, a bo nedvomno prinesla obilico motivacije. Ustvariti moramo ravno pravi pritisk. Imamo dobre možnosti za napredovanje. Mislim, da Chelsea ne bo izpadel proti Dancem," je sklenil Italijan.


 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.