Ancelotti pod velikim pritiskom

Foto: EPA
Foto: EPA
Italijanski trener Carlo Ancelotti se je znašel hudim pritiskom pred današnjo tekmo lige prvakov, ko bo njegova ekipa PSG igrala s Portom za prvo mesto v skupini A. Trenutno je druga, zato to ni vzrok za razburjenje bogatih katarskih lastnikov; slednji izgubljajo potrpljenje zaradi slabih predstav v francoskih tekmovanjih.
Oglej si celoten članek

V soboto je PSG izgubil z 1:2 z Nico v francoskem prvenstvu, kar je bil že tretji poraz ekipe na zadnjih petih tekmah. Za povrh je le nekaj dni prej ekipa izpadla tudi v četrtfinalu ligaškega pokala, ko jo je po enajstmetrovkah izločil Saint-Etienne.

Foto: EPA carlo ancelotti Ancelotti je obljubil radikalne spremembe v ekipi, vendar lahko pride do spremembe tudi na samem vrhu. Športni dnevnik L'Equipe je poročal, da naj bi katarski lastniki razmišljali o zamenjavi Ancelottija, namesto njega pa bi lahko vodstvo ekipe prevzel nekdo izmed trojice Pep Guardiola, nekdanji trener Barcelone, José Mourinho, trener Reala iz Madrida ali Arsene Wenger, trener Arsenala.

Le dan potem, ko so se pojavila namigovanja, da naj bi José Mourinho zapustil klop Reala, pa je Marca objavila, da naj bi namesto njega lahko kraljevski klub prevzela Ancelotti ali Joachim Löw, sedanji selektor nemške reprezentance. Za oba pravijo, da imata dovolj znanja in drugih sposobnosti, da bosta lahko dobro vodila zvezdniško zasedbo belega baleta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.