Ancelotti prevzel PSG

Foto: EPA carlo ancelotti leonardo psg Foto: EPA carlo ancelotti leonardo psg Foto: EPA carlo ancelotti leonardo psg Foto: EPA carlo ancelotti leonardo psg Foto: EPA carlo ancelotti leonardo psg Foto: EPA carlo ancelotti leonardo psg Foto: EPA carlo ancelotti leonardo psg
Po pričakovanjih je Carlo Ancelotti na klopi Paris St. Germaina zamenjal Antoina Kombouareja, ki je odstopil. Italijanski strateg je podpisal dvoinpolletno pogodbo, z letno plačo šest oziroma sedem milijonov evrov pa bo postal najbolje plačani trener v zgodovini francoskega nogometa.
Oglej si celoten članek

Italijan Carlo Ancelotti je tudi uradno postal novi trener francoskega nogometnega prvoligaša Paris St. Germaina. Dvainpetdesetletni strokovnjak je s pariškim klubom, ki ga bogato finančno podpira katarska družba Qatar Sports Investments, podpisal dvoinpolletno pogodbo.

Ancelotti, ki je v svoji trenerski karieri vodil Reggiano, Parmo, Juventus, Milan in Chelsea, je na trenerskem stolčku zamenjal Antoina Kombouareja, ki je danes odstopil z mesta trenerja.

Francoski mediji poročajo, da bo Ancelotti postal najbolje plačani trener v zgodovini francoskega nogometa. Italijan naj bi namreč letno prejemal med šest oziroma sedem milijonov evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.