Ancelotti pristal na plačilo 5000 evrov

Foto: EPA
Foto: EPA
Trener nemškega nogometnega velikana Bayerna iz Münchna Carlo Ancelotti se je odločil, da bo v poseben dobrodelni sklad nemške nogometne zveze namenil 5000 evrov.
Oglej si celoten članek

Nemška nogometna zveza (DFB) je sporočila, da nekdanjega trenerja Juventusa, Milana, Chelseaja, PSG in Reala iz Madrida, ki je priznal svojo napako in jo označil za neprimerno, ne bo kaznovala.

DFB je sporočila, da je bil Ancelotti po tekmi v Berlinu, ki se je končala z neodločenim izidom 1:1, izzvan s strani privrženca domače ekipe, ki ga je pljunil ob odhodu z igrišča, jezni Ancelotti pa mu je zavoljo tega pokazal sredinec.

Herthi se je na sobotni tekmi na berlinskem olimpijskem stadionu dolgo časa nasmihala zmaga, a je bavarska ekipa izenačila v šesti minuti podaljška.

Bayern je po incidentu stopil v bran trenerju in sporočil, da je bila njegova reakcija glede na okoliščine povsem razumljiva.

Ker je Ancelotti pristal na plačilo 5000 evrov, je Nemška nogometna zveza (DFB) ustavila preiskavo.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.