Ancelotti prvič izžvižgan na Bernabéuu

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Italijanski strateg Carlo Ancelotti je na tekmi proti Atlético Madridu prvič občutil gnev navijačev Real Madrida.
Oglej si celoten članek

Real Madrid je v soboto na Santiagu Bernabéuu prvič po 14 letih izgubil ligaško tekmo proti mestnemu tekmecu Atlético Madridu. Španski mediji so dan po porazu kraljevega kluba še posebej neprizanesljivi, nezadovoljstvo navijačev pa je že med tekmo občutil trener Carlo Ancelotti.

Italijanski strateg je v 73. minuti tekme na klop potegnil Isca in v igro poslal Álvara Morato, kar so navijači belega baleta pospremili z glasnimi žvižgi, saj so menili, da bi moral z igrišča Karim Benzema.

Morata jih je nato navdušil s strelom s škarjicami, ki ga je zaustavil vratar Thibaut Courtois, Real pa je po sedmih tekmah v La Ligi vse prej kot prepričljiv. Galaktiki so se namučili za zmago proti Betisu in Granadi, iztržili remi proti Villarrealu in z veliko sreče vknjižili tri točke proti Elcheju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.