Ancelotti želi Kakája in Pata

Foto: EPA
Foto: EPA
PSG je s prihodom izkušenega Carla Ancelottija vnovič potrdil najvišje ambicije. Italijan naj bi si že pozimi želel v klub pripeljati dva odlična Brazilca: Kakája iz Reala in Pata iz Milana.
Oglej si celoten članek

Klub iz francoske prestolnice je po prihodu bogatih katarskih lastnikov čez noč postal eden najresnejših igralcev na nogometni tržnici. Praktično ni dneva, ko mediji ne bi povezovali kakšnega zvenečega imena s PSG. S prihodom Carla Ancelottija na klop trenutno vodečega moštva Ligue 1 pa so Parižani postali še nekoliko resnejši v očeh svojih tekmecev. Nekdanji strateg Milana in Chelseaja je že zavihal rokave, saj si še v zimskem prestopnem roku na Park princev želi pripeljati nekaj okrepitev. Trenutno sta njegovi največji želji napadalec Milana Alexandre Pato in vezist Reala Kaká.

AFP po informacijah blizu katarskih lastnikov poroča, da naj bi PSG v prihodnjih 15 dneh v Pariz poskušal pripeljati kar oba nogometaša. Za Kakája naj bi bili Francozi oziroma Katarci pripravljeni odšteti 23,5 milijona evrov, za Pata pa kar 38 milijonov.

Pri PSG so razočarani, ker so večmesečna pogajanja z Davidom Beckhamom na koncu padla v vodo, tako da so nemudoma stopili v novo akcijo. Vse v želji, da bi pred nadaljevanjem sezone še okrepili ekipo.

Kaká ima sicer pogodbo z Realom do leta 2015, Pato pa z Milanom do leta 2014. Oba nogometaša sta tudi že izrazila želji, da bi ostala, morda pa ju prepričajo katarski milijoni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.