Ancelottijev sredinec navijačem

Foto: Žurnal24 Carlo Ancelotti bo v novi sezoni vodil angleškega prvoligaša s Stamford Bridgea.
Trener nogometašev Milana Carlo Ancelotti bi se lahko znašel v težavah, ker je na trofeji TIM pokazal sredinec navijačem Juventusa. "Prvič in verjetno zadnjič sem tako reagiral."
Oglej si celoten članek
Nogometaši Milana so pred začetkom sezone sodelovali na tradicionalnem turnirju za pokal TIM, kjer so se v skrajšanih srečanjih pomerili z Juventusom in Interjem. Turnir so na koncu rdeče-črni osvojili, dogajanje na igrišču pa je zasenčila reakcija njihovega trenerja Carla Ancelottija, ki je v nekem trenutku navijačem svojega nekdanjega kluba Juventusa (vodil ga je med leti 1999 in 2001) pokazal sredinec.

"Res sem to storil, vendar kot odgovor nestrpnim ljudem," se je branil Ancelotti. "Prvič in verjetno zadnjič sem tako reagiral, vendar žaljivk preprosto več nisem mogel prenašati. Bolje bi bilo, da bi ta skupinica ostala doma." Navijači stare dame so žalili tudi Joseja Mourinha, Marca Materazzija, svojega nekdanjega nogometaša Gianluco Zambrotto ter morebitno okrepitev Juventusa Dejana Stankovića.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.