Anderson zapustil Olimpijo

Foto: Žurnal24 Luke Anderson je zapustil Olimpijo.
Union Olimpijo je sporazumno zapustil ameriški branilec Luke Anderson. Trener Memi Bečirovč je dejal, da je bila evroligaška raven previsoka za njegovo prvo izkušnjo izven ZDA.
Oglej si celoten članek

Vodstvo košarkarskega kluba Union Olimpija se je sporazumno razšlo z ameriškim branilcem Lukom Andersonom. Američan se je Olimpiji pridružil tik pred začetkom sezone, potem ko na poletnem kampu ni zadovoljil vodstvo NBA moštva Minnesota Timberwolves. Za Olimpijo je nastopil na slovenskem superpokalu, v ligi NLB je igral na osmih tekmah in sicer povprečno devet minut ter dosegel povrečno štiri točke na srečanje. "Luke je odličen strelec in dober fant, vendar je bila evroligaška raven nekoliko previsoka za njegovo prvo izkušnjo izven ZDA. Želimo mu srečo v novi sredini," je dejal trener Union Olimpije Memi Bečirovič.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.