Andrade na bolniško

Foto: Žurnal24 Za zdaj še ni natančno znano, koliko časa bo moral počivati Juventusov igralec J
Portugalec Jorge Andrade (Juventus), Frank Baumann (Werder) in John Carew (Aston Villa) so nesrečniki, ki bodo morali zaradi poškodb dlje časa mirovati.
Oglej si celoten članek

Devetindvajsetletni Jorge Andrade, ki je poleti v Juventus prestopil iz Deportiva La Corune, si je namreč na sobotnem obračunu v Rimu proti Romi (2 : 2) zdrobil kost v levem kolenu. Z Juventusa so sporočili, da bo Andrade odsoten dlje časa, niso pa sporočili natančnega časa okrevanja. Andradejeva poškodba je dodatna težava za trenerja "stare dame" Claudia Ranierija, saj sta zaradi poškodb stegna zunaj pogona Mauro Camoranesi in Jean Alain Boumsong, medtem ko Jonathan Zebina zaradi kazni ne sme igrati še na dveh tekmah.

Nemški nogometni prvoligaš Werder iz Bremna bo moral šest tednov igrati brez kapetana Franka Baumanna. Toliko časa bo namreč potekalo okrevanje 31-letnega vezista, ki si je na sobotni prvenstveni tekmi proti Stuttgartu (4 : 1) poškodoval koleno.

Aston Villa pa ne bo mogla računati na usluge norveškega napadalca Johna Carewa. Ta si je na tekmi angleškega prvenstva proti Evertonu poškodoval koleno. Počivati bo moral od štiri do šest tednov in tako ne bo igral za Norveško na kvalifikacijski tekmi za EP proti Bosni in Hercegovini.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.