Andrea Massi: "Vedno smo bili spontani"

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Dolgoletni trener Tine Maze je svojo varovanko v pokoj pospremil s pozitivnimi občutki.
Oglej si celoten članek

"Ste videli, kakšnih zavojev je sposobna? Po štirih dneh treninga. Bil sem v istem športu in videl sem marsikaj tudi v drugih športih, a z vsem spoštovanjem, kaj takšnega pa še ne," je vožnjo Tine Maze na poslovilni tekmi v okviru veleslaloma za Zlato lisico pokomentiral njen dolgoletni trener in sopotnik Andrea Massi.

"Lepo je. Lepo vreme. Lepa podlaga. Super občinstvo. Scenarij je bil dober, kljub temu da smo imeli nekaj težav. Tina je pokazala še eno obliko Tine Maze, ki je še nisem videl. Prvič sem jo videl svobodno. Kratkotrajni trening in super zavoji. Nimam kaj veliko komentirati," je dodal Massi in razkril, da je obstajal tudi načrt B.

"Imeli smo dva načrta. Oba sta bila spontana. Mi smo bili vedno spontani. Do vas in vseh. Vedno smo povedali vse in vedno bomo takšni," je zaključil zgovorni Italijan.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.