Andyja 'napadla' deklica z žogico

Foto: EPA
Foto: EPA
Andy Murray se je na teniškem turnirju v Parizu znašel na poti projektila, ki ga je zalučala pobiralka žogic. Njegova reakcija ni bila ravno galantna.
Oglej si celoten članek

Andyja Murrayja je v polfinalu mastersa v Parizu presenetil projektil, ki ga je nespretno zalučala pobiralka žogic. Škot se je odzval z besedami "What the f...?", ki jih bomo v tem primeru prevedli s "Kaj hudiča?

Deklica Lorenza se je kasneje dvakratnemu zmagovalcu turnirjev za grand slam opravičila kar preko twitterja, teniški zvezdnik pa je opravičilo tudi hitro sprejel. "Malce sem se prestrašil, a sem se tudi prebudil. Se vidimo jutri," je odgovoril Škot. Ta je bil verjetno precej manj dobre volje po finalnem obračunu z Novakom Đokovićem, ki ga je Srb dobil s 6:2 in 6:4.

 

Nole rekordno

Đoković je s to zmago sicer postal prvi tenisač, ki je v eni sezoni osvojil šest naslovov na turnirjih serije masters 1000, hkrati pa edini s štirimi zmagami v Parizu. Srb, ki je Murrayja premagal desetič v zadnjih enajstih dvobojih, je drugič v karieri v eni sezoni osvojil deset naslovov ATP, ob tem pa je postal prvi igralec v moderni dobi tenisa s štirinajstimi zaporednimi nastopi v finalih v enem letu.

Roger Federer ima 17 zaporednih finalov, vendar v dveh sezonah. Murray je imel priložnost, da bi si z zmago v finalu zagotovil drugo mesto na lestvici ATP ob koncu sezone, kar mu doslej še ni uspelo. Zadnjo priložnost bo imel čez dober teden na zaključnem turnirju v Londonu, po tem pa ga konec novembra čaka še finale Davisovega pokala proti Belgiji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.