Angleškega nogometaša oropali za 240.000 evrov

Foto: EPA
Foto: EPA
Angleškega reprezentanta Toma Cleverleyja so oropali v njegovi vili v Manchesterju. Ukradli so drage torbe, ure, nakit in dva Range Roverja.
Oglej si celoten članek

Angleškega reprezentanta in igralca Evertona Toma Cleverleyja, ki trenutno počiva zaradi poškodbe gležnja, so v njegovi vili v Manchesterju napadli neznanci in iz hiše ukradli torbe, ure, nakit in dva terenca znamke Range Rover. V času ropa so bili v hiši Cleverley in njegova žena Georgina Dorsett ter njihova dveletna hčerka.

"Nihče ni bil poškodovan fizično, a zelo sta pretresena. Ni jima hudo zaradi ukradenih stvari, ampak zaradi hčerke. Tudi med ropom o ničemer drugem nista razmišljala kot o hčerki, in kako bi jo zaščitila," je neimenovan vir povedal angleškemu časopisu Daily Mail.

Roparji so v hišo vdrli s palicami za bejzbol in s plenom v višini 240.000 evrov iz vile zbežali preden je prišla policija. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.