Angleži pod vplivom uspavalnih tablet?

Foto: EPA
Foto: EPA
Angleška nogometna reprezentanca je na tekmi kvalifikacij za svetovno prvenstvo 2014 remizirala s Poljsko. Nekateri svetovni mediji poročajo, da je Anglija brez polnega izkupička točk ostala zaradi uspavalnih tablet.
Oglej si celoten članek

Tekma kvalifikacij za svetovno prvenstvo med Poljsko in Anglijo je bila zaradi močnega naliva iz torka prestavljena na sredo. Angleži so s srečnim golom Rooneya povedli v 31. minuti, končnih 1:1 pa je v 71. minuti postavil Glik. Poljaki so se zasluženo veselili točke, angleški mediji pa naj bi odkrili razlog za medlo predstavo varovancev Roya Hodgsona. The Sun poroča, da so nogometaši v torek zaužili uspavalne tablete.

''V ponedeljek so na treningu izgledali skoncentrirano in živahno. Danes nisem imel takšnega občutka,'' je po tekmi povedal angleški selektor. Informacije o uspavalnih tabletah so se v javnosti pojavile na dan obračuna. ''Ko si pripravljen na tekmo, zamuda ni dobrodošla. Spal sem dobro. Zamude in pogojev ne želim uporabljati kot izgovor,'' je dodal Steven Gerrard.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.