Anglija: Real nudi 37 milijonov za Silvo

Foto: EPA
Foto: EPA
Angleški tabloid The Sun na svoji spletni strani poroča, da naj bi Real Madrid v prihajajočem tednu Manchester Cityju poslal ponudbo za španskega vezista Davida Silvo. Beli balet se s Chelseajem bori tudi za nakup Brazilca Lucasa Moure.
Oglej si celoten članek

"Real Madrid bo ta teden na mizo dal ponudbo 37 milijonov evrov za Davida Silvo," piše spletna stran največjega tabloida The Sun. "Šef Reala José Mourinho si želi, da bi zvezda Manchester Cityja prinesla nekaj več kreativnosti njegovim španskim prvakom. Silvo so madridski velikani lovili že pred podpisom za City, ki ga je pred dvema letoma iz Valencie okrepil za 30 milijonov."

S prihodom Joséja Mourinha na klop Reala je zanimanje za Silvo kar naenkrat potihnilo, potem ko se je zdelo, da je za prihod malega moža s Kanarskih otokov že vse dogovorjeno. Zdaj si želi Portugalec spet oživeti zanimanje za 25-letnika, ki je bil eden izmed najzaslužnejših za slavje Manchester Cityja v pravkar končani sezoni Premier League.

"Madrid bo prav tako okrepil poskuse, da bi premagal Chelsea v boj uza podpis z brazilsko zvezdo Lucasom Mouro," nadaljujejo pri Sunu. "Lastnik modrih Roman Abramovič je osebno pristal na ponudbo za 40 milijonov evrov za vzhajajočo zvezdo São Paula. Njegov agent zatrjuje, da Moura ne bo odšel do konca svetovnega prvenstva 2014," dodajajo.

Moura: "Imam še veliko časa"

Besede agenta je v intervjuju za Globo Esporte potrdil tudi nogometaš sam. Mouro v majici São Paula proti Atléticu Mineiru z zvezdnikom Ronaldinhom čaka jubilejna stota tekma za člansko moštvo, brazilski vezist pa je poudaril, da ga selitev v Evropo zaenkrat ne zanima, saj želi postati legenda trikolorjev.

"Želim si igrati nogomet zato, da bi bil srečen v tem trenutku pri São Paulu. Še vedno imam večiko časa za igranje pri klubu, kjer lahko spišem zgodovino. Zato moramo osvajati lovorike. Nimam želje iti v Evropo, vse ob svojem času. Najprej si želim, da bi se me za dolgo časa zapomnili navijači São Paula," je v intervjuju dejal Moura.

"Moram zelo paziti na to, kaj počnem. Starši so me vedno učili, da je podoba vse. Ne morem prevarati ljudi, ki bi potem govorili reči o meni. Moram poznati igralce in ljudi s katerimi se družim, kdaj in koliko. Ne pijem, ne kadim. Telo mi pomaga igrati dobro. Sem mlad in imam svoje posebnosti, ampak vse ob svojem času. Želim biti prvak s São Paulom," je še pristavil.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.