Anglija: Van Persie idealen za Barço

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Povezovanje Robina van Persieja z odhodom v Barcelono je četrtkova tema dneva na Otoku. Kapetan Arsenala naj bi bil "idealen" soigralec za Lionela Messija, oba levičarja pa naj bi v napadu Blaugrane predstavljala enega najnevarnejših tandemov v zgodovini nogometa.
Oglej si celoten članek

Španski mediji povzemajo pisanje portala Caught Offside, ki kot destinacijo Robina van Persieja omenjajo Barcelono. Katalonski klub naj bi si zaželel "garancijo za zadetke", kar je prepoznal v Arsenalovem napadalcu in kapetanu. Topničarji so že podpisali pogodbo s Francozom Olivierjem Giroudom in se očitno odpovedali Nizozemcu, ki se mu pogodba izteče po koncu naslednje sezone.

Novica sledi uradni objavi prestopa Valencijinega branilca Jordija Albe. Nekdanji član mladinske šole Barcelone bo svoj matični klub okrepil v zameno za 14 milijonov evrov, kar pomeni, da bi katalonskemu klubu za nakupe ostalo le še okrog 26 milijonov, kar je seveda mnogo premalo za prvega strelca zadnje sezone Premier League.

Medtem pri Daily Mailu z odhodom iz Real Madrida povezujejo Gonzala Higuaína, ki ga kljub obljubi, da bo ostal v Madridu, omenjajo v kombinacijah s Tottenhamom. S Spursi se želi Real seveda dogovoriti za prihod Luke Modrića, kar bi lahko pomenilo, da bi Higuaína v London poslali kot del kupčije, čeprav naj bi ga še vedno spremljala Manchester City in Chelsea, v Italiji pa Juventus.

Sedem milijonov za Afellaya

Za prihod Modrića se je po poročanju Sportskih novosti zdaj vključil tudi Paris Saint-Germain, ki z arabskimi milijoni ponuja več denarja kot madridski klub. Hrvaški vezist naj bi bil "absolutna prioriteta" trenerja Joséja Mourinha v poletnem prestopnem roku, dodajajo španski mediji.

Lille naj bi medtem Barceloni ponudil sedem milijonov evrov za prestop Ibrahima Afellaya. Nizozemec je k Barçi prišel pred letom in pol iz PSV Eindhovna za vsega tri milijone evrov, večji del pravkar končane sezone pa je izpustil zaradi težke poškodbe kolena. O njegovi prihodnosti naj bi odločal novi trener Tito Vilanova, medtem ko je Afellay že zatrdil, da si želi ostati v klubu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.