Ankaran Hrvatini namesto Rolteka Doba

Foto: FB NK Aluminij/Danilo Vezjak
Foto: FB NK Aluminij/Danilo Vezjak
Za vstopnico Prve Lige TS se bosta potegovala Aluminij in Ankaran Hrvatini, je odločil Odbor za nujne zadeve NZS.
Oglej si celoten članek

V dodatnih kvalifikacijah za popolnitev Prve lige Telekom Slovenije bosta igrala Aluminij, ki je med prvoligaši končal na devetem mestu, in Ankaran Hrvatini, ki je bil med drugoligaši tretji. Tako je odločil Odbor za nujne zadeve Nogometne zveze Slovenije po odpovedi Rolteka Doba, sicer podprvaka 2. SNL.

Dodatne kvalifikacije so sicer še pod vprašajem. Te bodo odigrane le v primeru, če licenčna komisija za pritožbe NZS ugodi pritožbi Kopra. V kolikor bo pritožba Kopra zavrnjena, dodatnih kvalifikacij ne bo in bosta v prihodnji sezoni prvoligaške konkurence igrala tako Aluminij kot Ankaran Hrvatini. Odločitev bo znana do srede, 31. maja.

Komisija Nogometne zveze Slovenije za licenciranje nogometnih klubov je na prvi stopnji zavrnila Koper zaradi neizpolnjevanja finančnih obveznosti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.