Anketa v prid Arsenalu

Foto: Žurnal24 Kakšno prihodnost bo Arsenalu prinesla ameriška roka? (Foto: EPA)
Specializirani nogometni spletni portal goal.com je med bralci preverjal, kdo se bo v dvoboju med Barcelono in Arsenalom v Ligi prvakov uvrstil v nadaljevanje.
Oglej si celoten članek
Več o tekmi in postavah najdete z enim klikom.
Manjkal ne bo naš komentar v živo! 20:45.

Bralci spletnega portala goal.com verjamejo, da bodo to nogometaši Arsenala, ki so na prvi tekmi v Londonu Barcelono premagali z 2:1.

Topničarjem je pred današnjo povratno tekmo na Nou Campu prednost dalo 53,6 odstotka bralcev, medtem ko le 46,6 odstotka bralcev meni, da bodo v nadaljevanje napredovali Katalonci, ki so bili nazadnje na vrhu Evrope leta 2009. Barcelona je sicer imela na prvi tekmi na stadionu Emirates veliko priložnosti, da bi odločila potnika v naslednji krog, a so Londončani zaostanek z 0:1 v drugem polčasu spreobrnili v zmago z 2:1.

Povratna tekma bo danes ob 20.45 v Barceloni, na zurnal24.si pa jo bomo s tekstovnim prenosom spremljali v živo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.