Anna razmišlja o menjavi države

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Dvakratna dobitnica velikega kristalnega globusa v alpskem smučanju Avstrijka Anna Fenninger je avstrijski smučarski zvezi zagrozila z umikom, če bo ta še naprej vztrajala pri prekinitvi sodelovanja z menedžerjem Klausom Kärcherjem. Odgovorni na zvezi sicer to zanikajo.
Oglej si celoten članek

Avstrijska zveza naj bi od svoje prve zvezdnice zahtevala prekinitev sodelovanja s Klausom Kärcherjem, česar pa si 25-letnica ne želi. V pismu odgovornim na zvezi je zagrozila, da se bo umaknila in nehala smučati pod avstrijsko zvezo, saj ne čuti prave podpore: "Pomanjkanje podpore je nesprejemljivo. To ni takšna podpora kot jo pričakujem od zveze."

Fenningerjeva zadnja tri leta dela z Kärcherjem, v tem času pa je dosegla največje uspehe, tudi oba velika kristalna globusa ter zlato in srebro olimpijsko odličje iz Sočija. "Preden se odpovem temu sodelovanju, bom končala sodelovanje z avstrijsko smučarsko zvezo," je zapisala v elektronskem sporočilu Fenningerjeva, ki je trenutno na pripravah na Cipru.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.